Ladataan traileria...

Vares X

Seuraavat näytökset

Solar Filmsin tuottama, Tuukka Temosen ohjaama Vares X -elokuva tuo legendaarisen yksityisetsivä Jussi Vareksen valkokankaille. Vares saa kiperän puhelun pelastusta tarvitsevalta ystävältään Kyypakkaukselta. Samalla kun Vares pelastaa ystäväänsä, yksityisetsivän uusioperheen tytär joutuu kidnappauksen uhriksi. Vares joutuu pelaamaan kovemmilla panoksilla kuin koskaan aiemmin. Tapahtumat alkavat linkittyä mystisen seksikultin iltamiin ja alamaailman välienselvittelyyn. Kenet Jussi Vares lopulta voi pelastaa?

Elokuvan pääroolissa yksityisetsivä Jussi Vareksena on Leo Sjöman, Jasper Pääkkönen nähdään tuttuun tapaan Kyypakkauksena. Muissa rooleissa mm. Sara Soulié, Ilona Chevakova, Kalle Lamberg, Mikko Kouki, Satu Silvo, Olga Temonen, Jenni Kokander, Pelle Heikkilä, Aku Sipola, Kreeta Salminen ja Tom Petäjä.

Vares X -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Satu Rasila ja Akseli Kouki, ja se perustuu löyhästi Reijo Mäen dekkariin Kolmijalkainen mies.

Ohjaus

Tuukka Temonen

Käsikirjoitus

Satu Rasila, Akseli Kouki

Rooleissa

Leo Sjöman, Jasper Pääkkönen, Sara Soulié, Satu Silvo, Mikko Kouki, Ilona Chevakova

Alkuperäinen nimi:
Vares X
 
 
Lajityypit:
jännitys, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori