Ladataan traileria...

Perhoset

Seuraavat näytökset

Perhoset on Anna Brotkinin (Aikuiset-sarja) käsikirjoittama moderni ja äkkiväärä komedia ylisuorittavasta milleniaalityttärestä Siiristä (Aksa Korttila) ja tämän yltiöoptimistisesta isästä Petristä (Jani Volanen).

Aikuisuutta etsivä tytär ja sitä viimeiseen asti välttelevä isä kohtaavat toisensa pitkästä aikaa kesäyössä Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Kotikaupunkiinsa palannut Siiri ei ole enää isän pieni perhonen, vaan uranainen. Hän työskentelee äkkipikaisen elinkeinoministerin (Leea Klemola) erityisavustajana yhdessä kaikessa onnistuvan avustajakollegansa (Alex Anton) kanssa. Isä, takavuosien tangoprinssi, etsii edelleen elämänsä kiinnekohtia. Molemmilla menee lujaa, mutta eri tavoin – ja vääjäämättä päin seinää. Yhdessä kesäviikonlopussa hommat lähtevät lapasesta. Lopulta kulissit kaatuvat tangon soidessa keskiyön auringossa.

Viikonlopun kujanjuoksussa karaokesta aurinkopaneelipuiston kautta broileritehtaalle kohdataan lisäksi herkkähipiäinen liittymämyyjä (Miro Lopperi), itsevaltainen autokauppias (Hannu-Pekka Björkman), hurmaavan ujo terveyskeskuslääkäri (Samuli Niittymäki) ja elämän tähtihetkiä metsästävä tangopariskunta (Jarkko Pajunen ja Katja Küttner).

Jenni Toivoniemen (Seurapeli) ohjaama Perhoset nähdään elokuvateattereissa kautta maan perjantaina 27. syyskuuta.

Ohjaus

Jenni Toivoniemi

Käsikirjoitus

Anna Brotkin

Rooleissa

Aksa Korttila, Jani Volanen, Leea Klemola ja Alex Anton sekä Hannu-Pekka Björkman, Aleksi Holkko, Katja Küttner, Miro Lopperi, Jarkko Pajunen ja Eeva Soivio.

Tekijätietoja

Tuottaja: Miia Haavisto

Kuvaaja: Arsen Sarkisiants
Lavastussuunnittelija: Heini Erving
Pukusuunnittelija: Roosa Marttiini
Maskeeraussuunnittelija: Marjut Samulin
Leikkaaja: Antti Reikko
Äänisuunnittelija: Tuomas Klaavo
Säveltäjä: Matti Ahopelto

Tuotanto: Tekele Productions
Levitys ja markkinointi: SF Studios

Alkuperäinen nimi:
Perhoset
 
 
Lajityypit:
komedia, domestic
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori