Ladataan traileria...

Villi Robotti, suomeksi

Seuraavat näytökset

DreamWorks Animation tuo elokuvateattereihin Peter Brownin rakastettuihin lastenkirjoihin perustuvan elokuvan Villi Robotti.

Eeppinen seikkailu seuraa robotti ROZZUM yksikkö 7134:ää, tuttavallisemmin Rozia. Kun robotti haaksirikkoutuu asumattomalle saarelle hänen täytyy oppia sopeutumaan karuun ympäristöön ja luomaan suhteita saaren eläimiin. Lopulta hän ryhtyy orvon hanhenpoikasen kasvattivanhemmaksi.

Villi Robotti-elokuvan Rozia ääninäyttelee Oscar®-voittaja Lupita Nyong’o (Us, The Black Panther -franchise), Emmy- ja Golden Globe-ehdokas Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian) on kettu Fink, Emmy-voittaja Catherine O’Hara (Schitt’s Creek, Best in Show) näyttelee opossumi Pinktailia, Oscar®-ehdokas Bill Nighy (Living, Love Actually) hanhi Longneckia, Kit Connor (Heartstopper, Rocketman) hanhi Brightbillia ja Oscar®-ehdokas Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, The Fall Guy) Vontraa, robottia, jonka Roz kohtaa saarella.

Elokuvassa kuullaan myös tähtiä kuten Emmy-voittaja ja popkulttuuri-ikoni Mark Hamill (Star Wars -franchise, Poika ja haikara), Matt Berry (What We Do in the Shadows, Paavo Pesusieni -elokuvasarja) ja Golden Globe-voittaja ja Emmy-ehdokas Ving Rhames (Mission: Impossible elokuvat, Pulp Fiction).

Elokuva on voimakas kertomus itsensä löytämisestä. Se tutkiskelee jännittävästi myös siltaa teknologian ja luonnon välillä, sekä mitä tarkoittaa olla elossa ja yhteydessä kaikkeen elävään. Villin robotin on käsikirjoittanut ja ohjannut kolminkertainen Oscar®-ehdokas Chris Sanders, joka on käsikirjoittanut ja ohjannut myös DreamWorks Animationin Näin koulutat lohikäärmeesi, Croodit ja Disneyn Lilo & Stitch -elokuvan.

Ohjaus

Chris Sanders

Käsikirjoitus

Chris Sanders

Rooleissa

Alkuperäisissä äänirooleissa: Lupita Nyong'o, Pedro Pascal, Catherine O'Hara, Bill Nighy,
Kit Connor, Stephanie Hsu, Mark Hamill, Matt Berry Ving Rhames

Alkuperäinen nimi:
Villi robotti
 
 
Lajityypit:
animaatio, koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori