Ladataan traileria...

Havumetsän lapset

K-7 Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 32 min

Seuraavat näytökset

Palkitun Virpi Suutarin uusi elokuva Havumetsän lapset pöllyttää raikkaalla tavalla käsityksiämme metsistä ja niiden suojelusta. Elokuvan nuoret päähenkilöt Ida, Minka, Otto, Ville ja Otso haluavat pelastaa Suomen metsät. Vastassaan heillä on metsäteollisuus ja kansallinen ideologia metsistä taloudellisen hyvinvoinnin perustana. Ovatko nuoret sankareita vai isänmaan pettureita puolustaessaan jäkäliä ja katoamassa olevia hömötiaisia? Suutarin humaani metsäkertomus kuljettaa katsojansa lumoavalle luontomatkalle vanhojen havupuiden suojasta Aalistunturin huipulle, selluteollisuuden kabineteista Idan isoisä Taunon, entisen metsätyömiehen, kotisohvalle. Suomen ja suomalaisuuden kuvaajana ansioituneen Suutarin (mm. Aalto, Eedenistä pohjoiseen) elokuva ravistelee kohtaamaan hupenevan metsäluontomme kauneuden ja hädän.

Ohjaus

Virpi Suutari

Käsikirjoitus

Virpi Suutari

Rooleissa

Pääosissa: Ida Korhonen, Minka Virtanen, Otto Snellman, Ville Murmann, Otso Piitulainen

Tekijätietoja

Kuvaus: Teemu Liakka, Jani Kumpulainen F.S.C.
Leikkaus: Jussi Rautaniemi F.C.E.
Musiikki: Sanna Salmenkallio
Äänisuunnittelu: Olli Huhtanen
Tuotanto: Virpi Suutari & Martti Suosalo / Euphoria Film

Alkuperäinen nimi:
Havumetsän lapset
 
Kesto:
1 h 32 min
 
Lajityypit:
dokumentti
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori