Ladataan traileria...

Challengers

K-12 Sisältää seksiä
Kesto: 2 h 11 min

Seuraavat näytökset

Visionäärisen elokuvantekijän Luca Guadagninon ”Challengersin” tähtenä on Zendaya Tashi Duncanina, entisenä tennispelaaja- ihmelapsesta valmentajaksi ryhtyneenä luonnonvoimana, joka ei pyytele anteeksi peliään kentällä eikä kentän laidalla. Tashin strategia otteluita häviävän aviomiehensä (Mike Feist) pelastamiseksi saa yllättävän käänteen, kun tämän täytyy kohdata hukassa oleva Patrick (Josh O’Connor) – entinen paras ystävä ja Tashin entinen poikaystävä. Menneisyyden ja nykyisyyden törmätessä ja jännitteiden noustessa Tashin täytyy kysyä itseltään, mitä voitto maksaa.

Oscar- ja BAFTA-ehdokas Guadagnino (”Call Me By Your Name”, ”Rakkautta  italialaisittain”) ohjaa Justin Kuritzkesin käsikirjoituksesta. Elokuvan tuottavat Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya ja Rachel O’Connor, ja Bernard Bellew toimii eksekutiivituottajana.

Golden Glode –voittaja Zendaya (”Dyyni”-elokuvat, ”Euphoria”) näyttelee Golden Globe- ja SAG Award –voittajan ja BAFTA-ehdokas Josh O’Connorin (”The Crown”) sekä BAFTA-ehdokas Mike Feistin (”West Side Story”) rinnalla.

Ohjaus

Luca Guadagnino

Käsikirjoitus

Justin Kuritzkes

Rooleissa

Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist

Alkuperäinen nimi:
Challengers
 
Kesto:
2 h 11 min
 
Lajityypit:
draama
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori